Integritetspolicy

 

 

Allmänt

 

Vi på Little Drummer (org. nr. 559194-0852) förstår hur viktigt det är med integritet för våra kunder och besökare. Därför har vi gjort denna integritetspolicy för att visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter behandlas i enlighet med den gällande integritetslagstiftningen GDPR. Du kan därför känna dig säker på att dina personuppgifter är i säkert förvar.

 

 

Personuppgiftsansvarig

 

Vi på Little Drummer är ansvariga för att behandlingen av dina personuppgifter sker i enlighet med tillämplig lagstiftning. Behandlingen av personuppgifterna gäller bland annat namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Det kan även innefatta övriga uppgifter som har anknytning till person, till exempel ordernummer.

 

 

Rättslig grund för behandling av personuppgifterna

 

Grunden till varför vi behandlar dina personuppgifter är för att du skall kunna köpa våra varor. För att köpet skall kunna genomföras och för att vi skall ha möjlighet att leverera dina varor måste vi samla in vissa personuppgifter som till exempel namn, adress och e-postadress. Vi samlar också in information från dig vid andra tillfällen, dessa är när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev och när du kontaktar oss via vår hemsida eller via e-post, ringer oss eller kommunicerar med oss via våra sociala medier.

 

 

Lagring av personuppgifterna

 

Lagringen av personuppgifterna sker inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), den kan även överföras och bearbetas i ett land utanför EES och då görs detta i enlighet med gällande lagstiftning.

 

 

Användning av information

 

Vi på Little Drummer behandlar dina uppgifter för olika ändamål i syfte att kunna hantera dina beställningar, hantera kundserviceärenden, leverera beställda varor, kunna besvara dina frågor, hantera retur- och reklamationsärenden, erbjuda dig förmåner och erbjudande från oss, sköta fakturering och bokföring enligt svensk lagstiftning (t.ex. bokföringslagen), utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster och produkter och fullfölja företagets rättsliga förpliktelser enligt lagkrav. Vi samlar endast in den nödvändigaste informationen för att tillhandahålla våra tjänster och produkter till dig.

 

Hur länge sparar vi uppgifterna om dig?

Har du inte handlat av oss inom loppet av två (2) år raderas dina personuppgifter. Kontaktuppgifter på preumerationer sparas så länge du fortsätter din preumeration.

 

Delning och överföring av personuppgifter

Vi delar dina personuppgifter med andra företag som blir personuppgiftsbiträden, vi  gör detta för att kunna erjbuda våra produkter och tjänster. Uppgifter som delas till tredje part används endast för att vi skall kunna erbjuda våra tjänster till dig.

 

 

Betallösningar

 

Vi använder oss av externa leverantörer för att hantera betalningar. Dessa leverantörer får tillgång till personuppgifter i form av namn, adresser och betalningsinformation. Denna hantering är nödvändig för att vi skall kunna leverera de varor du beställt från oss. Little Drummer äger ingen personlig data som utgörs av betalningsinformation och lagrar itne denna typ av data lokalt.

 

 

Cookies

 

För att webbsidan skall fungera optimalt och för att du skall få den bekvämaste shoppingupplevelsen använder vi oss av cookies. Cookies håller koll på dina inställningar och känner igen din enhet och kommer ihåg dina inställningar. Våra cookies samlar inte in någon information som kan spåra eller identifiera individer.

 

Avsluta pernumeration

 

Om du inte längre vill prenumerera på våra nyhetsbrev kan du avsluta din prenumeration här.

 

 

Dina rättigheter

 

Du har alltid rätt till att få tillgång till dina personuppgifter, få personuppgifterna rättade, en kopia av dem, raderade och i vissa fall begränsa eller motsätta dig behandling av dina personuppgifter.

 

 

Hur dina personuppgifter skyddas

 

Vi har vidtagit lämpliga åtgärder både tekniska och organisatoriska för att skicka dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning.

 

 

Uppdatering av denna policy

 

Vi gör löpande uppdateringar allt eftersom rättspraxis utvecklas samt att Datainspektionen ger ut nya riktlinjer. För mer information om dataskydslagstiftningen: datainspektionen.se

 

 

Little Drummer kontaktinformation

 

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om denna integritetspolicy, behandlingen av dina personuppgifter eller andra frågor!

 

Little Drummer AB

Hantverkargatan 30

112 21 Stockholm

SVERIGE

E-post: contact@littledrummer.se

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen