Leggings köp 3 betala för 2

Ekologiska och supersköna

Har du missat våra leggings som är perfekta under regnbyxan? Enfärgade leggings i stadig ribbad bomull som håller att leka i, perfekta under överdragsbyxan på hösten eller till t-shirten för inomhusbus. Är det riktigt ruggigt och kallt, kan de användas som långkalsonger för extra värme. När du lägger det tredje paret i kassan dras rabatten automatiskt! Fri frakt och fria byten gäller såklart som vanligt.

Erbjudandet gäller till den 9-oktober.

              

 

 

Enfärgade leggings till barn

Mox leggings till barn är tillverkade i stadig ribbad bomull som håller att leka i. Designen är enkel med en lite smalare resår i byxans midja för bättre komfort. Tightsen är fållad med ett kantband vid benens slut. Mox leggings för barn är tillverkade av ett fint bomullstyg i bra kvalitet. 

Dessa leggings passar perfekt året om. Både under en svalare sommarkväll tillsammans med en t-shirt, eller tillsammans med en varm och gosig tröja på vintern med raggsockor till.

Letar du efter leggings till barn i bra kvalitet?

Här hittar du tights till barn i tyg av bra kvalitet som håller för barnens äventyr. Tygerna är av GOTS-certifierad ekologisk bomull och finns i flera superfina färger. Vår vision är att producera hållbara barnkläder. För oss betyder hållbart att tillverkningen sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt, samt att tygerna är slitstarka och beständiga. Hållbara barnkläder är oömma kläder som tål mycket bus och lek och som kan ärvas.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen