• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

Halsdukar

Vi har tuffa halsdukar till barn i supermjuk bomull. Vårt sortiment med halsdukar för barn innehåller både randigt och enfärgat alternativ. De är enkla att kombinera till barnens övriga garderob och passar även bra att ha inomhus kyligare dagar. Matcha med våra långärmade och kortärmade t-shirtar så har du en perfekt kombination!


Halsdukar till barn i 100% bomull

Alla våra halsdukar till barn tillverkas i 100% ekologisk bomull som är mjuk och skön mot barnens hud. Bomullen andas och känns riktigt bra mot kroppen, och det bästa är att den inte kliar. 

Vi har designade halsdukar till barn i storleken one size, dessa passar barn i åldrarna 2 år och uppåt. Våra halsdukar finns i till exempel i en svart- och vitrandig variant, som passar superfint till våra mjuka bomulls t-shirtar. Varför inte kombinera vår randiga t-shirt Loui med halsduken Boo striped? De passar utmärkt att bäras inomhus då de är tillverkade i ett mjukt trikåtyg av 160 gram bomull.

Vi har valt att tillverka våra halsdukar till barn i ett mjukt bomullstyg i single jersey. Våra halsdukar är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat och att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk, behaglig och som andas. Detta innebär att kläderna är sköna att ha på sig länge, något som barn uppskattar.

De randiga halsdukarna är tillverkade i ett bomullstyg som är certifierat enligt OEKO-Teks standard 100. De enfärgade halsdukarna är certifierade enligt GOTS.

Vår vision och strävan är att producera sköna och helt ekologiska barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg. 

Gjord för att klara av barnets äventyr och påhitt

Boo halsduk till barn kan användas året om, inomhus och utomhus, en mångsidig halsduk till barn att använda till många tillfällen och håller för mycket bus och lek.

Varför ska du handla en av våra halsdukar?

Du får alltid 30 dagars öppet köp när du handlar halsdukar till barn från littledrummer.se. Du kan dessutom alltid känna dig trygg med att dina barn alltid får bra kläder. Vi använder nämligen alltid certifierat och ekologisk bomull till alla våra barnkläder