• UTFÖRSÄLJNING MÖSSOR & HALSDUKAR
UTFÖRSÄLJNING MÖSSOR & HALSDUKAR

Vår tillverkning


Vi tummar inte på något! Alla våra produkter tillverkas i Europa och vi samarbetar med små sömnadstillverkare som är erfarna och skickliga på hantverket och arbetar under rättvisa förhållanden. Transporterna blir kortare och vi kan hålla en nära kontakt med produktionen, allt för att säkerställa en hållbar produktionskedja.

Vår tillverkning får ta tid då varje plagg är genomarbetad i minsta detalj. Det är viktigt för oss att tygerna är GOTS-certifierade. Det innebär att de består till största delen av naturfiber som odlats ekologiskt, utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödning. Vid beredningen, blekning och färgning använder man inga miljö- eller hälsofarliga kemikalier.

 

Spårbart

Ursprunget och full spårbarhet i varje detalj i våra plagg är viktigt för oss och vi strävar efter att tillhandahålla detta på alla våra produkter. Vi är alltid i nära kontakt med våra produktionspartner för att säkerställa att vi kan spåra varje del i vår värdekedja samt säkerställa goda tillverkningsförhållanden.


Våra hållbarhetsmål

Vi lägger stor vikt vid att vår verksamhet bedrivs med så låg miljöpåverkan som möjligt. Alla kringprodukter såsom etiketter, emballage och trycksaker är noga utvalt med fokus på återvunna material alternativt miljöcertifierade. Vi emballerar våra produkter i papperspåsar eller kartonger i papper och strävar efter att inte använda någon plast. Våra vävda etiketter är gjorda utav återvunnen polyester.