• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

SHORTS

Våra tuffa shorts till barn i åldrarna 2-10 år är perfekta på sommaren. Ett par enfärgade sweatshorts i tyg av bra kvalitet som är GOTS-certifierat i 100% ekologisk bomull. Vi har även en tuff cykelbyxa som är supermjuka med borstad insida och passar både tjejer och killar.


Zion Sweatshorts Vit

250 kr 150 kr

North Biker Shorts

200 kr 120 kr

Barnshorts i ekologisk bomull

Vi har klassiska tuffa shorts i flera modeller och färger. Våra barnshorts finns till barn i åldrarna 2-10år och passar både tjejer och killar. Barn shortsen är alla tillverkade i tyg av bra kvalitet som är GOTS-certifierat i ekologisk bomull.

Barnshortsen är inspirerade av det klassiska och tidlösa, fast influerad av det moderna och trendiga. Våra produkter flätas samman i fina färger som lätt kan mixas och matchas med varann. Vi säljer mjuka barnkläder i bomullstrikå som snabbt blir barnens nya favoriter. 

När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Våra sweatshorts till barn

Vi har en modell i sweatshorts som finns i svart och vit som heter Zion. Zion barnshorts har dragsko i midjan samt resår och sköna sidfickor. En liten etikett med vår logga och trumpinne vid ena sidfickan. Sweatshortsen är tillverkade i 100% bomull i French Terry kvalitet. Du hittar dom här: svarta och vita

Klassiska barn shorts

Våra klassiska kortbyxor till barn är supermjuka och sköna och finns i färgerna blå, rosa och grå. Modellen heter Mo basic shorts och är ett par supersköna basshorts till barn. Den ribbstickade bomullen gör att barn shortsen har en naturlig stretch och blir extra bekväm för barnen att leka i. Du hittar dom här: blå, rosa och grå.

Tuffa biker shorts

Vi har tuffa biker shorts som passar både tjejer och killar i ett bomulltyg med borstad insida. Kortbyxor som passar perfekt till sommarens lekar och aktiviteter. Ett par cykelbyxor är superfina till ett linne eller varför inte en långärmad t-shirt. Du hittar dom här.