• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

PYJAMAS BARN

Vår tvådelade pyjamas till barn består av pyjamasbyxor samt pyjamaströja och är tillverkade i mjuk ekologisk bomull. Vi har valt att tillverka våra barnpyjamasar i en klassisk ribbstickad kvalitet som känns genuin och har en känsla av "back to basic" som känns skön mot huden.


Cleo Pyjamas Vit

300 kr 180 kr

Nilo Pyjamas vit

400 kr 180 kr

Nilo Pyjamas brun

400 kr 180 kr

Sköna tvådelade pyjamasar till barn i ekologisk bomull

Här hittar du coola & härliga pyjamasar till barnen. Pyjamasarna som är tvådelade, byxor och tröja, är tillverkade av ekologisk bomull i klassisk ribbstickad kvalitet som ger en skön känsla. Till exempel Nilo Pyjamas Coconut White och Nilo Pyjamas Creamy Brown som har lite lösare passform vilket gör dem bekväma för barnen att sova i. Vi har också en barnpyjamas med kortärmad tröja och tillhörande pyjamasshorts för de som lätt blir lite för varma av sig eller som helt enkelt tycker att det är bekvämare.


Mysig kväll i soffan eller roligt pyjamasparty? 

En god natts sömn är viktigt för våra barn och därför har vi tillverkat våra plagg i ett tyg av bomull som andas så barnen kan sova gott om natten. Ribbstickad bomull är nämligen lite stretchig på ett naturligt sätt så den blir följsam och bekväm när man rör sig under natten. Vi har valt fina naturfärger i naturvit och mjuk brun pyjamas att välja på och varför inte mixa och matcha med varandra, de passar väldigt fint tillsammans i olika sammansättningar. Eftersom våra pyjamasar är i två delar går det alldeles utmärkt. Alla våra pyjamasar till barn passar både tjejer och killar i åldrarna 1 år till 10 år. 

Förutom att sova i passar våra pyjamasar perfekt för en kväll i soffan eller om barnen ska på pyjamasparty. Varför inte låta bästisarna eller syskonen matcha med likadana pyjamasar?


Pyjamas till barn i hållbara material

Våra sovplagg till barn är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget. Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder och idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt. Det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg och därför anser vi att tillverkning och produktion får ta sin tid.