• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

LEGGINGS

Mox tights till barn är perfekta för bus och lek. De är tillverkade i stadig ribbad bomull som håller att leka i. Designen är enkel med en lite smalare resår i byxans midja för komfort. Tightsen är fållad med ett kantband vid benslut. Det är ett fint bomullstyg i bra kvalitet.

Ekologiska och supersköna

Little Drummers leggings till barn är tillverkade i bomull som andas och som känns mjuk och behaglig mot barnens hud. Vår vision och strävan är att producera sköna och helt ekologiska, barnkläder. Alla våra leggings för barn är producerade av tyg i GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder även beständiga kläder. De är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid. Att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg. Vi anser att det är viktigt att producera eko barnkläder och för oss innebär det produkter i material som är ekologiska som tillverkas på ett hållbart och miljövänligt sätt. 

Enfärgade leggings till barn

Mox leggings till barn är tillverkade i stadig ribbad bomull som håller att leka i. Designen är enkel med en lite smalare resår i byxans midja för bättre komfort. Tightsen är fållad med ett kantband vid benens slut. Mox leggings för barn är tillverkade av ett fint bomullstyg i bra kvalitet. 

Dessa leggings passar perfekt året om. Både under en svalare sommarkväll tillsammans med en t-shirt, eller tillsammans med en varm och gosig tröja på vintern med raggsockor till.

Letar du efter leggings till barn i bra kvalitet?

Här hittar du tights till barn i tyg av bra kvalitet som håller för barnens äventyr. Tygerna är av GOTS-certifierad ekologisk bomull och finns i flera superfina färger. Vår vision är att producera hållbara barnkläder. För oss betyder hållbart att tillverkningen sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt, samt att tygerna är slitstarka och beständiga. Hållbara barnkläder är oömma kläder som tål mycket bus och lek och som kan ärvas.