• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

T-SHIRTS

Upptäck våra mjuka och sköna t-shirtar till barn med stilrena designdetaljer. Vi erbjuder ett brett sortiment med t-shirtar till barn i fina färger. Det finns t-shirtar som är randiga, enfärgade och med eller utan tryck. Designen är enkel med en twist som gör att t-shirtarna enkelt kan kombineras till hela garderoben och användas vid alla tillfällen. 


Drummer Tee Vit

230 kr 115 kr

Drummer Tee

230 kr 115 kr

Drummer Tee

230 kr 115 kr

Sanny Tee Striped

230 kr 115 kr

Hållbara t-shirts som dina barn trivs i

Alla våra t-tröjor till barn har en diskret logga i sidosöm eller badge framtill på tröjan. Vi är väldigt stolta över våra t-shirtar för barn, samtidigt som vi förstår att man kan visa upp det på ett diskret sätt. 

Vår vision är att producera hållbara barnkläder. Hållbart innebär för oss att tillverkningen sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt, samt att tygerna är slitstarka och beständiga. Hållbara barnkläder är oömma kläder som tål många äventyr och som kan ärvas.

Alla våra t-shirtar till barn är tillverkade i naturmaterialet bomull. Bomull är en naturfiber som andas, som är mjukt och behaglig mot barnens hud. Vår vision och strävan är att producera sköna och helt ekologiska barnkläder.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid, att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg. Vi anser att det är viktigt att producera eko barnkläder. För oss innebär det produkter i ekologiska material som är tillverkade på ett hållbart och miljövänligt sätt. 

Supermjuka t-tröjor till barn

Vi har en t-tröja till barn som heter Poe tee som är tillverkad i supermjuk bomull. Tröjan har en avslappnad passform med holk-ärm och en söm längs ovansidan av ärmen. Nedantill på tröjan sitter en etikett med vår logga och trumpinne. Modellen är lite oversized och har en rundad form baktill.

Vi har valt ett bomullstyg av hög kvalitet som inte vrider sig efter tvätt eller tappar passformen. De är tillverkad i ekologisk bomull (GOTS-certifierad) för att säkerställa att infärgning och beredning sker på ett hållbart sätt.

Barnkläder i bra kvalitet till ett rimligt pris

På Little Drummer får du just det. Välsydda och hållbara kläder av sköna tyger till ett bra pris! 

Våra barnkläder säljs endast här i vår webbshop vilket innebär att vi har kapat led i distributionskedjan, därför kan vi erbjuda ett lägre pris för produkterna än om dem hade sålts via återförsäljare. 

T-shirtar till barn som håller för äventyr

På Little Drummer hittar man t-tröjor till barn i tyger av hög kvalitet som är producerade på ett miljöanpassat sätt. Kläderna är gjorda för att överleva barnens dagliga äventyr, för att sedan kunna ärvas vidare till nästa energipaket! 

Snygga t-shirt med tryck som barnen gillar

Vi tillverkar även ett litet antal t-shirtar till barn med snygga tryck. Våra motiv är trycka i Sverige i ett tryckeri utanför Ulricehamn, nära oss på Little Drummer.