• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

LINNEN

Vi erbjuder ett fint utbud med välsydda basplagg som snabbt blir barnens favorit i garderoben. Våra mjuka och sköna bomullslinnen till barn är välsydda i enfärgade tyger av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Ett perfekt linne att bära en varm sommardag på stranden eller som ett basplagg året om.


Barnlinnen i bomull

I kategorin överdelar hittar du mjuka linnen till barn i tyg av 100% ekologisk bomull. Våra linnen till barn är av en ribbstickad kvalitet som ger en naturlig stretch så dom är extra bekväma att leka och röra sig i. Ett perfekt linne till barn att använda på sommaren till stranden eller som ett underplagg på vintern. Även ett skönt plagg att bygga klädlager med och se till så att barnet håller sig varm och bekväm.

Vi har valt att göra våra linnen till barn i GOTS-certifierad ekologisk bomull för att säkerställa att tillverkning och infärgning av tyget sker på ett miljövänligt och hållbart sätt. Tyget är av bra kvalitet som håller passformen tvätt efter tvätt så våra barnlinnen kan ärvas till flera barn.

Letar du efter linne till barn i bra kvalitet?

Här hittar du superfina enfärgade unisexlinne till barn i ett tyg av bra kvalitet. Linnet till barn har vår etikett med trumpinnar i sidsömmen, precis som många av våra övriga klädesplagg för barn. Vill du matcha linnet för barn ska du klicka in på våra mjuka och sköna sweatpants eller varför inte matcha med en ett par snygga shorts inför sommarens varma dagar.

Med en mjuk runt halsmodell och breda axelpartier sitter linnet på plats utan att röra sig. Även med en långärmad t shirt över kommer linnet sitta skönt under hela dagen. Något som vi föräldrar vet är viktigt för att barnen ska vilja använda kläderna.

Klassiska linnen till barn

Våra barnlinnen är inspirerade av det klassiska och tidlösa, fast influerad av det moderna och trendiga. Våra produkter flätas samman i fina färger som lätt kan mixas och matchas med varandra. Våra mjuka barnkläder i bomullstrikå blir snabbt barnens nya favoriter.

Våra kollektioner är inspirerade av det enkla med fina detaljer, basplagg som känns välsydda i klassiska fina färger. Vi har hållbara barnkläder som håller att busa och leka i och kan ärvas från lillebror till lillasyster. Kollektionen plagg är även enkel att kombinera med varandra, men passar även bra till övriga klädesplagg i garderoben.

Linnen till ett rimligt pris

Vi anser att barnkläder i bra kvalitet kan ha ett rimligt pris och genom att minska på antalet led i vår distributionskedja kan vi hålla ett lägre pris på våra produkter, till skillnad mot om de sålts via en återförsäljare.

Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor om linne för barn eller vill veta något om övriga plagg i vårt sortiment.