• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

KJOLAR

Våra kjolar till barn är välskräddade med fina detaljer. Två fickor fram och en bredare fåll nedtill är fina designade detaljer på kjolen. Den är tillverkad i mjuk GOTS-certifierad ekologisk bomull för att säkerställa att odling, tillverkning och beredning sker på ett hållbart sätt. För oss är det viktigt att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg.


Rumi Skirt Vit

250 kr 150 kr

Rumi skirt svart

250 kr 150 kr

Barnkjolar i en stilren design

Vad sägs om en tuff kjol till barn med fickor? Hos oss hittar du välskräddade kjolar till barn med fina detaljer. Kjolen Rumi är en kjol med två fickor, resår i midjan och vår etikett med trumpinne på en av fickorna. Det är ett välskräddat plagg med bredare vändsydd fåll nedtill och passar perfekt för barn som vill ha en mjuk och bekväm trikåkjol. Den passar lika bra för vardagslek som för barnkalaset och kan kombineras med våra fina t-shirtar och linnen för en komplett look på sommaren. När det är svalare ute passar det fint med strumpbyxor och varm tröja, eller varför inte en hoodie?

Kjolar till barn i mjuk bomull

Våra barnkjolar passar till åldrarna 2–10 år och är tillverkade i mjuk och skön bomull. De finns bland annat i en kokosnötvit färg som passar superfint till våra mjuka bomulls t-shirtar. Varför inte kombinera vår kokosnötvita kjol med vår ljusrosa t-shirt en varm sommarkväll?

Kjolar i ekologisk bomull

Kjolarna är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav vilket betyder att det är noga kontrollerat och att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget. Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och blir därför behaglig mot barnens hud samtidigt som plagget andas. 

Vår vision och strävan är att producera sköna och helt ekologiska barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder och de är slitstarka och plaggen står sig tvätt efter tvätt.

Bra pris på kjolar till barn i tuff design?

På Little Drummer hittar du fina kjolar i mjuk bomull. Våra kjolar till barn säljs endast här i vår webbshop vilket innebär att vi har kapat led i distributionskedjan och kan därför erbjuda ett lägre pris för produkten än om dom hade sålts via återförsäljare.