• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

MÖSSOR

Little Drummer tillverkar mjuka och sköna mössor i ribbstickad bomull som är GOTS-certifierad. Då säkerställer vi att produktionen sker på ett hållbart sätt. Infärgningen sker med färger utan ämnen som är skadliga vår jord.


Kim Beanie

180 kr 90 kr

Noia Beanie

180 kr 90 kr

Klassiska mössor till barn

Våra mössor till barn är tidlösa i sin design. Vi använder klassiska färger som passar till barnens alla ytterkläder. Våra mjuka mössor passar även perfekt en svalare sommardag, lika bra till en hoodie som till höstjackan när vädret skiftar mot det kallare. Vår enfärgade och enkla mössa Noa basic beanie är perfekt som en allt i allo mössa, Den är helt utan prints och pryds endast med vår etikett med logga,i nacksömmen. Förutom den stilrena designen som gör att den passar till det mesta, så har denna mössa även ett lite snällare pris.

Varma och sköna att ha på sig

Vi erbjuder mjuka ekologiska mössor till barn. Våra mössor blir lätt barnens nya favoritmössa under tidig höst, sent på vårkanten eller svalare sommarkvällar. Designen på våra mössor enkel men tuff, något som både barn och föräldrar verkar uppskatta. Alla våra mössor är pryda med en liten etikett med vår logga i nacken – en fin diskret avsändare.

Roliga mössor med tryck som barnen gillar

Vi erbjuder ett sortiment med enfärgade mössor och mössor med prints. Vi lägger stor vikt vid att producera hållbart och nära oss, alla våra mössor med tryck är tryckta på ett litet tryckeri i Sverige – nära oss. Lättare för oss att säkerställa kvaliteten på trycket, samtidigt som avtrycket på miljön blir mindre. 

Varför du ska köpa en barnmössa av oss

Du får alltid 30 dagars öppet köp när du handlar mössor till barn från littledrummer.se. Du kan dessutom alltid känna dig trygg med att dina barn alltid får bra kläder. Vi använder nämligen alltid certifierat och ekologisk bomull till alla våra barnkläder.