• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

BYXOR

Våra supermjuka culottebyxor är perfekta på både kalaset och i skolan. De är tillverkade i tuff avlsappnad design i mjukt bomullstyg. Byxan har sidofickor samt dragsko i midjan. Vår logga i form av en badge vid ena sidofickan. 


Utsvängda byxor barn

Våra supermjuka utsvängda byxor till barn är perfekta på både kalaset och i skolan. De har en tuff avslappnad design i mjukt bomullstyg som är GOTS-certifierat. 

Här hittar du mjuka och sköna utsvängda byxor till barn. Våra vidare byxor till barn är tillverkade i ett supermjukt bomullstyg och är bekväma för barnen att leka i. De utsvängda byxorna har sidfickor, dragsko i midjan och etikett med vår logga och en trumpinne vid en av fickorna. Våra utsvängda byxor till barnen är av s.k culotte modell och är ¾ lång byxa, perfekt till sommarens varmare dagar men är lika sköna på vintern med strumpbyxor till. Våra vidare barnbyxor är tillverkade i ett tyg som är av 100% ekologisk bomull.

Här hittar du coola & härliga utsvängda byxor till barn. Våran byxa Bowie Culotte pant passar både tjejer och killar och finns i svart och vit. De utsvängda byxorna finns i storlekar i åldrarna 2år till 10år.


Sköna utsvängda byxor till barn i ¾ längd

Vi tillverkar våra vidare byxor till barn i 100% GOTS-certifierad bomull för att säkerställa att odling och beredning av tygerna sker på ett hållbart sätt.  Våra utsvängda barnbyxorna är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnens hud och som andas. Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Alla utsvängda byxor till barn är certifierat med GOTS. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg.