• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

Om oss

Vår historia


Två systrar, två köksbord i två landsändar men med samma dröm att skapa något nytt och genuint. Hållbara kläder med enkel stilren design men som ändå har attityd.

Little Drummer grundades av Jennie Webering med lång erfarenhet från modebranschen inom produktion, logistik och inköp med en vision om att skapa stilrena, hållbara kläder till barn.


Till hjälp av sin syster Marie Doverland som tidigare jobbat med design med känsla för detaljer och kvalitet ville hon ge sig ut på nya utmaningar och göra en produktlinje som idag saknas på marknaden.Någonting nytt, en liten trummis


Little Drummer tillverkar kläder till barn fulla av energi och fantasi där kvalitet och enkelhet är vårt ledord. Kollektionen är inspirerad av nordisk renhet i färger som kan kombineras till det mesta.


Plaggen är av hög kvalité i naturmaterial som bomull, linne och ull. Tygerna är noga utvalda och tillverkade i ekologiska material med stort fokus på hållbarhet.


Alla plaggen är tillverkade med omsorg i fabriker nära oss i Europa. Närheten och materialvalen skapar tillsammans en hållbarhet.