Gratis frakt över 300 kr / Fria byten

SWEATPANTS

Våra populära sweatpants för barn i åldrarna 1-10 år är tuffa och tillverkade i tåligt french terry tyg. De håller för bus och lek och är gjorda i GOTS-certifierad ekologisk bomull. Mjukisbyxorna har sidofickor samt dragsko i midjan.Bram Sweatpant Vit

359 kr 126 kr

Mysbyxor barn

Här hittar du tuffa mysbyxor till barn i tyger av bra kvalitet. Mysbyxorna har sidfickor, dragsko i midjan och etikett med vår logga och en trumpinne vid en av fickorna. Våra barnmjukisbyxor är tillverkade i ett tyg i French Terry kvalitet som tål bus och lek och det blir inga hål i knän vid livliga lekar. 

Här hittar du coola & härliga mysbyxor till barnen. Till exempel Sam sweatpant i faded black är en av våra storsäljare och är en av barnens favoritbyxa ur garderoben. Vi har också en mjukisbyxa till barn som heter Bram sweatpant i coconut white, den har mudd vid benslut och en svart etikett med vår logga och trumpinne vid ena fickan. Det är en fräsch vit mysbyxa till barn att ha på sig till vardags eller varför inte på kalaset.

Sköna mysbyxor till barn i ekologisk bomull

Vi tillverkar våra mysbyxor till barn i 100% GOTS-certifierad bomull för att säkerställa att odling och beredning av tygerna sker på ett hållbart sätt.  Våra mysbyxor är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnens hud och som andas. Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Alla våra mjukisbyxor till barn är certifierat med GOTS. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg.