• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

SWEATPANTS

Våra populära sweatpants för barn i åldrarna 1-10 är verkligen något speciellt! Tillverkade av tåligt French Terry tyg, är de perfekta för bus och lek. Vi har stor stolthet i att våra sweatpants är GOTS-certifierade, vilket betyder att de är gjorda av 100% ekologisk bomull av högsta kvalitet. Med sidofickor och en justerbar dragsko i midjan är våra sweatpants både praktiska och bekväma.

Ekologiska och hållbara sweatpants

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att köpa kläder från oss, inte bara på grund av klädernas höga kvalitet och hållbarhet, utan också på grund av vår strävan att minska vår påverkan på miljön. Vi har därför valt att endast använda ekologisk bomull som material till exempelvis våra populära sweatpants. Det innebär att bomullen odlas utan användning av skadliga kemikalier och att tyget är fritt från skadliga ämnen som kan irritera barns känsliga hud. Vi är stolta över att vara en del av den ökande trenden mot hållbar och miljövänlig tillverkning inom modebranschen och vi hoppas att fler företag följer vårt exempel. Med våra GOTS-certifierade sweatpants kan du vara säker på att du ger ditt barn inte bara det bästa i kvalitet och komfort, utan också en produkt som är bra för planeten.

Mysbyxor till barn

Här hittar du tuffa mysbyxor till barn, tillverkade i tyger av bra kvalitet. Mysbyxorna har sidfickor, dragsko i midjan och etikett med vår logga och en trumpinne vid en av fickorna. Våra barnmjukisbyxor är tillverkade i ett tyg kallat French Terry, med kvalitet som tål bus och lek och det blir inga hål i knän vid livliga lekar.

Här hittar du coola och härliga mysbyxor till barnen. Till exempel har vi en mjukisbyxa till barn som heter Bram sweatpant i coconut white, den har mudd vid benslut och en svart etikett med vår logga och trumpinne vid ena fickan. Det är en fräsch vit mysbyxa till barn att ha på sig till vardags eller varför inte på kalaset.

Vi är också stolta över att ha ett brett utbud av olika storlekar på våra underdelar, från storlek 80 till 140, vilket innebär att exempelvis våra sweatpants kan passa barn i alla åldrar och storlekar. Vi tror på att tillverka kläder som håller, och därför är våra underdelar och andra plagg tillverkade av högkvalitativa material som tål slitage och tvätt.

Sköna mysbyxor till barn i ekologisk bomull

Vi tillverkar våra mysbyxor till barn i 100% GOTS-certifierad bomull för att säkerställa att odling och beredning av tygerna sker på ett hållbart sätt.  Våra mysbyxor är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnets hud och som andas. Vår vision och strävan är att producera sköna och helt ekologiska barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Alla våra mjukisbyxor till barn är certifierat med GOTS. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Utöver vårt sortiment av mysbyxor till barn erbjuder littledrummer.se också andra underdelar för barn i hög kvalitet. Vi har till exempel shorts och leggings som är tillverkade av samma högkvalitativa ekologiska bomull som våra sweatpants. Alla våra plagg är noggrant utformade för att passa barnens behov av rörelse och komfort samtidigt som de ser stilrena ut.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg. På littledrummer.se är vi också noga med att följa de högsta standarderna för miljö och socialt ansvar. Vi arbetar bara med tillverkare som är certifierade enligt GOTS, och vi strävar efter att minimera vårt koldioxidavtryck genom hela vår verksamhet. Vi tror verkligen på att vår vision om hållbar och ekologisk produktion kommer att fortsätta att växa. Vi strävar alltid efter att erbjuda kläder som är både bekväma och snygga, och som kommer att hålla både dig och din lilla älskling nöjda och glada i lång tid framöver!