• FRIA BYTEN
FRI FRAKT ÖVER 300 KR

SWEATSHIRTS

Här hittar du våra sköna och tuffa sweatshirts för barn i åldrarna 2-10 år. En enfärgad långärmad tröja för barn med holkärm och tillverkad i ett tyg med bra kvalitet. Tröjan är välsydd och är fodrad med ett fint kantband i ärmslut och nederkant. Ett perfekt basplagg som kommer vara skönt för barnet att ha på sig när de vill springa runt och leka.


Sweatshirts för barn

Vi har tuffa sweatshirts till barn som är tillverkade av ekologisk bomull och sitter skönt på kroppen. Våra barnsweatshirts har en söm längs ovansidan på ärmen och i stället för en traditionell mudd har vi valt ett fint band invändigt på tröjan vid ärmslut och nederkant.

Våra sweatshirtar till barn finns i storlekar från 2år upp till 10år och passar perfekt att ha på förskolan och skolan. Sweatshirten lämpar sig även som en värmande långärmad tröja en sval sommarkväll eller varför inte som lager på lager klädesplagg när temperaturen sjunker ute och barnen ska kunna spendera rasterna på skolgården lekandes i snön utan att frysa.

Långärmade sweatshirten för barn är tillverkad i kön French Terry bomullstrikå och passar både till tjejer och killar. Trikåtröjan till barn är tillverkad i ekologisk bomull (GOTS-certifierad) för att säkerställa att infärgning och beredning sker på ett hållbart sätt. Något vi anser är viktigt samt strävar för på tillverkningen av alla våra klädesplagg. En sweatshirt i ekologisk bomull kommer vara mycket mer slitstarkt och hålla sig fin tvätt efter tvätt. Tror många föräldrar håller med om att det är viktiga faktorer när det gäller kläder som deras barn ska ha på sig.

Letar du efter trikåtröjor till barn i tuff design?

På vår webbshop hittar du sweatshirt för barn i en faded black och en coconut white. Två praktiska färger som går att kombinera med häftiga byxor och tights. Vill du matcha med en sweatpant har vi även de i samma två färger.

Våra sweatshirts till barn säljs endast här i vår webbshop vilket innebär att vi har kapat led i distributionskedjan och kan därför erbjuda ett lägre pris för produkten än om dom hade sålts via återförsäljare.

Sweatshirtar till barn i French Terry Trikå

Vi har valt att tillverka våra sweatshirts till barn i ett bomullstyg i French Terry trikå som är 330gram. Sweatshirtsen är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget. Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnens hud och som andas när barnen springer runt och leker i sina sweatshirts.

Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska sweatshirts och övriga barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg.