Barnkjolar

Våra kjolar till barn är välskräddade med fina detaljer. Två fickor fram och en bredare fåll nedtill är fina designade detailjer på kjolen. Den är tillverkad i mjuk GOTS-certifierad ekologisk bomull för att säkerställa att odling, tillverkning och beredning sker på ett hållbart sätt. 

Välskräddade barnkjolar med stilren design

Vad sägs om en tuff kjol till barn med fickor? Hos oss hittar du välskräddade kjolar till barn med fina detaljer. Kjolen Rumi är en kjol med två fickor, resår i midjan och vår etikett med trumpinne på en av fickorna. Kjolen är välskräddad med bredare vändsydd fåll nedtill. Det är en hållbar kjol som passar perfekt för barn som vill ha en mjuk och bekväm trikåkjol och är lika bra för vardagslek som för barnkalaset. Kombinera denna kjol med våra fina t-shirtar och linnen för en komplett look på sommaren. När det är svalare ute passar det fint med strumpbyxor och varm tröja, eller varför inte en hoodie?

Kjolar till barn i mjuk bomull

Vi har designade barnkjolar i åldrarna 2-10 år i mjuk och skön bomull. Våra kjolar finns i till exempel kokosnötvit som passar superfint till våra mjuka bomulls t-shirtar. Varför inte kombinera vår kokosnötvita kjolmed våran ljusrosa t-shirt en varm sommarkväll?

Vi har valt att tillverka våra kjolar till barn i ett mjukt bomullstyg i single jersey. Kjolarna är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnens hud och som andas.

Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg.

Letar du efter kjolar till barn i tuff design?

På Little Drummer hittar du fina kjolar i mjuk bomull. Våra kjolar till barn säljs endast här i vår webbshop vilket innebär att vi har kapat led i distributionskedjan och kan därför erbjuda ett lägre pris för produkten än om dom hade sålts via återförsäljare. 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen