Huvtröjor barn

Våra hoodies för barn i tidlös design passar tjejer och killar i åldrarna 2-10 år. Våra enfärgade huvtröjor till barn är designade med tuffa detaljer och tygerna är av bra kvalitet som håller. Huvan är fodrad med ett fint single jersey tyg och ärm och nederkant har ett kantband som är en fin detalj på munkjackan. Huvtröjan har en lätt snedställd skärning nedtill som ger munkjackan en designad känsla.

Välskräddade barnhoodies med stilren design för barn

Upptäck våra mysiga och sköna huvtröjor till barn. Våra barnhoodies är i tuff design med välsydda detaljer i bra kvalitet. Vi har en luvtröja till barn som heter Ayo, det är en klassisk munkjacka med fodrad huva i ekologisk bomull. Huvtröjan passar både tjejer och killar och finns i storlekar från 2 år upp till 10 år.

Våra barnhoodies till barn är välsydd och fållad med ett fint kantband i ärmslut och nederkant istället för ribbstickad mudd. Huvan är sydd omlott framtill så den är lätt att dra över huvudet om och blir på så vis en mycket bekväm huvtröja till barn. Baktill har luvtröjan en rundad form som ger en tuff och fin siluett.

Little Drummers huvtröjor till barn är i klassiska och tidlösa i stilen och passar som en värmande tröja en sval sommarkväll eller en heldag i skolan på vintern, den är användbar året om.

På Little Drummer hittar man luvtröjor till barn i tyger av bra kvalitet som är producerade på ett miljöanpassat sätt. Kläderna håller för att användas varje dag för att sedan ärvas vidare till nästa energipaket!

 

Letar du efter huvtröja till barn i bra kvalitet?

Upptäck våra fina barnhoodies. Våra luvtröjor till barn är designade i klassiskt 300 grams French Terry kvalitet i 100% ekologisk bomull.

Vår vision är att producera hållbara barnkläder. För oss betyder hållbart att tillverkningen sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt och att tygerna är slitstarka och beständiga. Hållbara barnkläder är oömma kläder som tål mycket bus och lek och som kan ärvas.

 

Huvtröja till barn i ekologisk bomull

Våra hoodies till barn är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnens hud och som andas. Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder. Alla våra luvtröjor till barn är av tyg i GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. Våra plagg med tryck är tryckta i Sverige på ett hållbart och miljövänligt sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt. Dessa munktröjor kan du använda många år.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg. Vi tycker att det är viktigt att producera eko barnkläder och för oss innebär det produkter i material som är ekologiska och tillverkade på ett hållbart och miljövänligt sätt.

 

Letar du efter barnkläder i bra kvalitet till ett rimligt pris?

På Little Drummer får du just det. Välsydda och hållbara kläder av sköna tyger till ett bra pris!

Våra barnkläder säljs endast här i vår webbshop vilket innebär att vi har kapat led i distributionskedjan och kan därför erbjuda ett lägre pris för produkten än om dom hade sålts via återförsäljare.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen