Barnlinnen

Vår mjuka och sköna bomullslinnen till barn är välsydda i enfärgade tyger av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Ett perfekt linne att bära en varm sommardag på stranden eller som ett basplagg året om. Ett välsytt basplagg som snabbt blir barnens favorit i garderoben. 

 

Linne barn

Här hittar du mjuka linnen till barn i tyg av 100% ekologisk bomull. Våra linnen till barn är av en ribbstickad kvalitet som ger en naturlig stretch så dom är extra bekväma att leka och röra sig i. Ett perfekt linne till barn att använda på sommaren till stranden eller som ett underplagg på vintern.

Vi har valt att göra våra linnen till barn i GOTS-certifierad ekologisk bomull för att säkerställa att tillverkning och infärgning av tyget sker på ett miljövänligt och hållbart sätt. Tyget är av bra kvalitet som håller passformen tvätt efter tvätt så våra barnlinnen kan ärvas till flera barn.

Letar du efter linne till barn i bra kvalitet?

Här hittar du superfina enfärgade linne till barn i tyg av bra kvalitet. Linnet till barn har vår etikett med trumpinnar i sidosömmen.

Klassiska linnen till barn

Våra barnlinnen är inspirerade av det klassiska och tidlösa, fast influerad av det moderna och trendiga. Våra produkter flätas samman i fina färger som lätt kan mixas och matchas med varann. Vi säljer mjuka barnkläder i bomullstrikå som snabbt blir barnens nya favoriter. 

Våra kollektioner är inspirerade av det enkla med fina detaljer, basplagg som känns välsydda i klassiska fina färger. Vi har hållbara barnkläder som håller att busa och leka i och kan ärvas från lillebror till lillasyster. Våra kollektioner är enkla att kombinera med varandra och passar övriga garderoben. 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen