Sweatshirts barn

Här hittar du våra sköna och tuffa sweatshirts för barn i åldrarna 2-10 år. En enfärgad långärmad tröja för barn med holkärm, det perfekta basplagget i tyg av bra kvalitet. Barntröjan är välsydd och är fodrad med ett fint kantband i ärmslut och nederkant.

Sweatshirtar barn

Vi har tuffa sweatshirts till barn i ekologisk bomull. Våra barnsweatshirts har en söm längs ovansidan på ärmen och istället för en traditionell mudd har vi valt ett fint band invändigt på tröjan vid ärmslut och nederkant.

Våra sweatshirtar till barn finns i storlekar från 2år upp till 10år. Trikåtröjorna till barn passar perfekt i förskolan/skolan eller varför inte som en värmande långärmad tröja en sval sommarkväll. 

Långärmade tröjan är tillverkad i kön French Terry bomullstrikå och passar både tjejer och killar. Trikåtröjan till barn är tillverkad i ekologisk bomull (GOTS-certifierad) för att säkerställa att infärgning och bedredning sker på ett hållbart sätt.

Letar du efter trikåtröjor till barn i tuff design?

Våra sweatshirts till barn säljs endast här i vår webbshop vilket innebär att vi har kapat led i distributionskedjan och kan därför erbjuda ett lägre pris för produkten än om dom hade sålts via återförsäljare. 

Sweatshirtar till barn i French Terry Trikå

Vi har valt att tillverka våra trikåtröjor till barn i ett bomullstyg i French Terry trikå som är 330gram. Sweatshirtsen är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnens hud och som andas.

Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg. 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen