Pyjamas Barn

Vi tillverkar våra tvådelade pyjamas till barn, pyjamasbyxor och pyjamaströja, i mjuk ekologisk bomull som är skön mot huden. Vi har valt att tillverka våra barnpyjamas i en klassisk ribbstickad kvalitet som känns genuin och har en känsla av "back to basic".

 

Sköna tvådelade pyjamasar till barn i ekologisk bomull

Vi tillverkar våra nattkläder till barn i mjuk ekologisk bomull som är skön mot huden. Vi har valt att tillverka våra sovplagg till barn i en klassisk ribbstickad kvalitet som känns genuin och har en känsla av "back to basic". Tyget på pyjamasbyxorna och tröjan är av 100% GOTS-certifierad bomull för att säkerställa att odling och beredning av tygerna sker på ett hållbart sätt.   

Här hittar du coola & härliga pyjamas till barnen. Pyjamasarna som är tvådelade, byxor och tröja, är tillverkade av ekologisk bomull i klassisk ribbstickad kvalitet som ger en skön känsla. Till exempel Nilo Pyjamas Coconut White och Nilo Pyjamas Creamy Brown som har lite lösare passform vilket gör dem bekväma för barnen att sova i. Vi har också en barnpyjamas med kortärmad tröja och tillhörande pyjamasshorts för de som lätt blir lite för varma av sig eller som tycker att det är bekvämare.

 

Perfekt för en mysig kväll i soffan eller varför inte på ett roligt pyjamas party? 

Våra nattkläder till barn funkar också lika bra att sova i såklart.

En god natts sömn är viktigt för våra barn. Vi har mjuka och sköna tvådelade nattkläder, härliga pyjamasbyxor och tröjor, till barn i åldrarna 1 år till 10 år. Tyget vi valt att tillverka våra pyjamas till barn är en ribbstickad bomull som andas så barnen kan sova gott om natten. Ribbstickad bomull blir lite stretchig på ett naturligt sätt så den blir följsam och bekväm när man rör sig under natten. Vi har valt fina naturfärger i naturvit och mjuk brun pyjamas att välja på och varför inte mixa och matcha med varann, de passar väldigt fint tillsammans i olika sammansättningar! Eftersom våra pyjamas är i två delar går det alldeles utmärkt! Alla våra pyjamas till barn passar både tjejer och killar.

 

Pyjamas till barn i hållbara material

Våra sovplagg till barn är tillverkade av tyger i ekologisk bomull med höga humanekologiska krav. Det betyder att det är noga kontrollerat att det inte finns hälsoskadliga halter av kemikalier i tyget.  Naturmaterialet bomull är en naturfiber som är mjuk och behaglig mot barnens hud och som andas. Vår vision och strävan är att producera sköna, helt ekologiska, barnkläder. Idag tillverkas merparten av våra barnkläder av GOTS-certifierad ekologisk bomull. Alla våra pyjamas till barn är certifierat med GOTS. När ett tyg är GOTS-certifierat säkerställs att odling, beredning och infärgning av dessa tyger sker på ett miljövänligt och miljöanpassat sätt. För oss är ekologiska barnkläder beständiga kläder, de är slitstarka och plaggen står sig, tvätt efter tvätt.

Vi tycker att tillverkning och produktion får ta sin tid och att det ligger ett genuint arbete bakom varje plagg.

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen